Dit zijn de genomineerden!

De genomineerden voor de Ondernemersprijs, de Starterprijs én het ZZP-talent Kaag en Braassem 2019 zijn bekend! De verkiezing, georganiseerd door de twee ondernemersverenigingen van Kaag en Braassem: OVA  en OVKB-Oost, vindt dit jaar voor de dertiende keer plaats.

Een deskundige jury, onder leiding van burgemeester Marina van der Velde-Menting, heeft zich gebogen over alle voorgedragen bedrijven en ze getoetst aan verschillende criteria. Daaruit zijn per categorie drie nominaties voortgekomen.

De nominaties voor de Ondernemersprijs zijn (in willekeurige volgorde):

Mooren Auto

Verdel ICT en Media

Visser Tuinen

Voor de Startersprijs zijn de volgende bedrijven genomineerd (in willekeurige volgorde):

  • LaRock werkt, Roelofarendsveen
  • Stix en Bowls, Roelofarendsveen
  • Als het Golft, Roelofarendsveen

De genomineerden voor het ZZP-Talent van Kaag en Braassem zijn:

  • Pouw Nail &Skinstudio, Roelofarendsveen
  • The Beauty Company, Rijpwetering
  • De Voet-specialist, Roelofarendsveen

De komende periode zal de jury een bedrijfsbezoek brengen aan deze bedrijven om uiteindelijk tot een winnaar in de drie categorieën te komen. Die worden bekendgemaakt tijdens een feestelijke avond op 21 november 2019 (aanvang 19:00 uur) bij Rabobank, op ‘t Oog in Roelofarendsveen. Drie korte bedrijfsfilms, aangevuld met motivaties van de jury, maken aan het publiek duidelijk waarom juist deze kandidaten voor de ‘Ondernemersprijs van 2019’ overbleven. De winnaars krijgen een officiële oorkonde, plus voor de ‘Ondernemer van 2019’ cheque van 500 euro.

Contact

Postbus 158
2370 AD Roelofarendsveen
E-mail: secretariaat@ova-kaagenbraassem.nl

Sponsors